U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Maak kennis met ons gemêleerde team van remedial teachers, professionele coaches en opleiders

 Rick Toet  (directeur/eigenaar)

Rick Toet heeft jarenlange ervaring als leidinggevende, veiligheidskundige, coach, controleur, bestuurder, ethicus,  onderwijskundige, remedial teacher en docent. Daarnaast heeft hij veel leidinggevenden, individuen en teams opgeleid en gecoacht. Met blijvend succes! Oor en oog voor maatwerk staan centraal, u kunt met letterlijk al uw vragen bij hem terecht.   

 

Irene Blom (supervisor kwaliteit & proces bewaking)

Irene Blom is na een lange carrière in het basisonderwijs, van leerkracht kleutergroepen naar directeur, bij ons in dienst als supervisor kwaliteit en proces bewaking. Zij ondersteunt de medewerkers in hun werk en legt lesbezoeken af op de diverse locaties. Indien nodig is zij de liaison tussen de organisatie, remedial teachers en de scholen/bedrijven waar wij opdrachten uitvoeren. Zij kent het reilen en zeilen van organisaties en heeft een schat aan ervaring in het basisonderwijs.

 

Raluca van den Dries (administratie/boekhouding)

Raluca heeft een bachelor in business administration. Zij is onze ervaren administratief medewerkster, waar u terecht kunt voor alle vragen met betrekking tot de boekhouding en de facturen. Tevens is zij budgetcoach, life-coach & burn-out coach.

 

 Diana Mol (adviseur)

 Diana Mol is een gecertificeerd coach met een speciale affiniteit voor het ondersteunen van professionals en   leidinggevenden  die meer vragen van hun loopbaan. Tevens is zij zeer bekwaam in het geven van lessen Nederlands als Tweede taal (NT2). Het geven van examentrainingen en inburgeringscursussen passen ook binnen haar expertise.

 

  Doortje van Munster MSc (adviseur)

Doortje van Munster is onderwijskundige op masterniveau. Zij is een ervaren auteur, trainer, onderzoeker en leerkracht, met veel expertise over o.a. hechting en het jonge kind. Eerder heeft zij ervaring opgedaan in het schrijven en samenstellen van educatieve programma's ten goede van de ontwikkeling van jonge kinderen. Zij is tevens ervaren als docent aan de Erasmus Universiteit.

 

Dounia El-Arkoubi    

Dounia is een enthousiaste gecertificeerd remedial teacher en docent Engels. Zij geeft kinderen en volwassen remedial teaching en traint en coacht individuen of groepen naar een gewenst niveau. 

 

 

Hamza Idmalek (netwerkcoördinator)

Hamza Idmalek is onze Netwerkcoördinator en gedragsspecialist, coach en gecertificeerd remedial teacher. Hij heeft ervaring in zowel het basis- als in het  voortgezet onderwijs. Hij is tevens thuis in digitale didactiek en nieuwe media.

 

Maaike van Lieshout

Maaike van Lieshout heeft de 2e graads lerarenopleiding afgerond en is gecertificeerd remedial teacher. Zij begeleidt kinderen in alle schoolse vaardigheden, zoals taal, spelling, technisch lezen, begrijpend lezen en rekenen. Begeleiding bij concentratie- en werkhoudingsproblematiek, leren plannen en structureren behoren ook tot haar expertise.  

 

Floris Manraad

Als gecertificeerd remedial teacher geeft hij die extra ondersteuning  aan leerlingen met bepaalde leer- en/of gedragsproblemen. De hulp die Floris biedt is afgestemd op de specifieke hulpvraag van leerlingen en richt zich voornamelijk op het leerproces. In de meeste gevallen gaat het om ondersteuning op het gebied van taal, rekenen en sociale vaardigheden. Hiernaast is Floris werkzaam bij het Mondriaan College.

 

 Anniko Joosse

Anniko heeft de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH) gedaan. Daarnaast staat zij op het punt om als klinisch psycholoog af te studeren. Binnen deze studie heeft zij een educatieve minor gedaan. Bij Preclarum helpt Anniko kinderen en volwassenen met complexere psychische problemen om te gaan. Denk hierbij aan ernstige gedragsproblemen, relatieproblemen en/of persoonlijkheidsstoornissen. Het voeren van diagnostische gesprekken is 1 van haar grote kwaliteiten. Verder is zij gecertificeerd remedial teacher.

 

 Joost de Graas (netwerkcoördinator)

Naast Netwerkcoördinator, trainer, docent en coach is Joost succesvol gecertificeerd remedial teacher. Hij begeleidt kinderen in alle schoolse vaardigheden, zoals taal, spelling, technisch lezen, begrijpend lezen en rekenen.  Joost heeft sterke pedagogisch-didactische vaardigheden. 

 

 

Ikram Fliti
Ikram heeft een achtergrond als social worker, gedurende haar opleiding is zij gespecialiseerd in de doelgroep ’jeugd’. Zij heeft ervaring in het werken met kinderen en stimuleert de rol van ouders in het ontwikkelingsproces van het kind. Ikram is een remedial teacher en beoogt de kracht en het zelfvertrouwen van het kind naar voren te brengen. Ook is zij gecertificeerd remedial teacher.

 

 
 Sabine de Leeuw
Sabine is naast gecertificeerd remedial teacher afgestudeerd aan het grafisch lyceum, art & design. Daarnaast heeft zij de opleiding van docent beeldende kunst gevolgd aan de Willem de Kooning Academy te Rotterdam.  Zij is enthousiast , geduldig en pedagogisch zeer vaardig.
 
Kizzy Chin A Foeng
Kizzy is gecertificeerd remedial teacher en auteur voor Goedemorgen! op school https://www.goedemorgenopschool.nl
Zij heeft de School (voor Journalistiek) gedaan is Bachelor of Arts. Ze is enthousiast en heeft een goed band met kinderen van alle leeftijden. Begeleidt kinderen in alle schoolse vaardigheden.
 
Juf Faiza
 Zij is een gedreven gecertificeerd remedial teacher en trainer. Oorspronkelijk is zij gekwalificeerd als psychiatrisch verpleegkundige. Faiza heeft zich hiernaast als remedial teacher gespecialiseerd in kinderen met gedrags- en ontwikkelingsproblemen. Daarnaast geeft zij trainingen en coacht zij individuen tot het gewenste niveau.
 
Ilona Roll
Naast gecertificeerd remedial teaching heeft Ilona de opleiding tot onderwijsassistent gevolgd  & de lerarenopleiding Engels succesvol afgerond. Na vele jaren voor de klas te hebben gestaan is remedial teaching nu haar dagelijkse passie. Ze is kindgericht en kan op zowel didactisch als pedagogische haar vaardigheden goed toepassen.
 
 
 Koen van Bakel
Als gecertificeerd remedial teacher geeft hij die extra ondersteuning  aan leerlingen met bepaalde leer- en/of gedragsproblemen. Ook is hij een van onze cito-trainers. De hulp die Koen biedt is afgestemd op de specifieke hulpvraag van leerlingen en richt zich voornamelijk op het leerproces. In de meeste gevallen gaat het om ondersteuning op het gebied van taal, rekenen en sociale vaardigheden.

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?