U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Assessment voor uw organisatie of team

Een assessment helpt om het beste uit uw organisatie of team te halen. Aan de hand van o.a. document-analyses en individuele interviews worden diepgaande inzichten opgedaan. Het is een optie om de focuspunten in samenspraak op te stellen, het behoort ook tot de mogelijkheden om gebruik te maken van de vragenlijsten die reeds door Preclarum zijn opgesteld. We ondervragen de deelnemers kritisch en vertrouwelijk met betrekking tot eventuele aandachtspunten in de organisatie en het leiderschap.

In een samenvattend verslag worden uiteindelijk de sterke en zwakke punten aangegeven, plus een lijst van aanbevelingen op micro- meso- en macroniveau. Het organisatie-assessment helpt u een duidelijk beeld te krijgen van de bestaande sterke punten en aandachtsgebieden. De resultaten worden toegelicht in een gesprek. Zo stellen we een nauwkeurig, up to date en realistisch beeld vast dat kan dienen om te verbeteren en het succes daarvan te meten. 

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?