U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Waar staat onderwijs voor?

Het onderwijs is het overbrengen van kennis, vaardigheden en attitudes met vooraf vastgelegde doelen. Daarbij houdt men rekening met een beginsituatie, volgt men een onderwijsstrategie en worden de resultaten geëvalueerd, onder meer door toetsing, zelfevaluatie en peerevaluatie (collegiale toetsing).

Wat kunt u van ons onderwijs verwachten?

Bij Preclarum werken meerdere ervaren leerkrachten en docenten, veelal gespecialiseerd in rekenen, Nederlands als tweede taal en pedagogiek. Ook voor organisatievraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van management in het onderwijs, kunt u ons inschakelen. Voor individuele onderwijsbehoeften kunt u terecht onder het kopje "remedial teaching". 

Van Citotraining tot huiswerkbegeleiding

Als organisatie voor het onderwijs in Rotterdam bieden we meer begeleidingsvormen aan voor kinderen. Bij ons werken meerdere ervaren en gediplomeerde teachers die uw kind op meerdere vlakken kunnen helpen.

  • Citotraining: een uur oefenen met voorbeeldopgaven voor een zo goed mogelijk voorbereiding op de echte Citotoets.
  • Bijles: online bijles volgen via Skype, WhatsApp, Facetime, Teams of Google Hangouts.
  • Huiswerkbegeleiding op maat: persoonlijke ondersteuning bij het maken van huiswerk.
  • Passend Primair Onderwijs (PPO): we ondersteunen ouders, kinderen en leerkrachten om elk kind een passende onderwijsplek te geven.

 

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?