U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bijles in Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede bijles in Rotterdam? Dan zit u bij Preclarum goed. Onze bijlessen kunnen nu volledig online gegeven worden. Denk hierbij aan: Skype, Whatsapp, Facetime, Teams of Google Hangout. Daardoor kunt uw kind ook tijdens Corona goede huiswerkbegeleiding of bijles van ons ontvangen. Het enige wat uw kind nodig heeft is een tablet, computer of telefoon. Daarnaast is het ook mogelijk om bijles op locatie of bij ons op kantoor te volgen. Door onze persoonlijke begeleiding kunnen wij uw kind ook echt verder helpen. Zo is hij of zij zo weer bijgespijkerd in het desbetreffende vak.

Merkt u dat uw kind achterloopt of de lesstof niet begrijpt? Dan is bijles precies wat uw kind nodig heeft. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Maak direct een afspraak of bel voor meer informatie naar 010-7514839.

Bijles volgt u bij Preclarum

  • Gediplomeerde specialisten
  • Bijles online of aan huis
  • Trainers die interne trainingen geven
  • Onze docenten kunnen het kind op echt verder helpen
  • Van vele markten thuis

Waarom bijles bij Preclarum

Wanneer uw kind moeite heeft met een vak is bijles en goed idee. Sommige middelbare scholen bieden zelf al huiswerkbegeleiding aan. De leerlingen zitten dan in kleine groepjes bij elkaar en maken huiswerk onder begeleiding van hun leerkracht. Niet voor elke leerling is dit een goede oplossing. Bij Preclarum geven we net die persoonlijke aandacht die leerlingen vaak missen tijdens hun lessen op school. Er wordt gekeken naar hoe uw kind het beste kan leren en wat hij of zij echt nodig heeft tijdens de bijles. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop. Een bijles in Rotterdam kan zowel online gegeven worden, of bij u thuis. Daarnaast doen we ook Citotrainingen, remedial teaching en huiswerkbegeleiding.

Basisschool of middelbare school

Zit uw zoon of dochter op de basisschool? Of gaat hij of zij al naar de middelbare school? Wij kunnen leerlingen ondersteunen in alle vakken. Uw kind krijgt de ondersteuning die hij of zij nodig heeft. Dit kan één vak zijn, maar meerdere vakken tegelijkertijd is ook geen probleem. Met een bijles zorgt u ervoor dat uw kind het vak beter gaat snappen en dus beter gaat presteren op school.

Hoe gaan we te werk?

Wij geven bijles in Rotterdam online, maar ook bijles aan huis is mogelijk. Samen met u en uw zoon of dochter gaan we een plan maken. Bij welke vakken heeft uw kind hulp nodig? Daarna ontvangt u van ons een handelingsplan. Dit is een persoonlijk plan, geheel samengesteld op de behoefte van uw kind. Wanneer we van start gaan met de bijlessen, krijgt uw kind persoonlijke begeleiding. De lesstof wordt met geduld, passie en gedrevenheid uitgelegd. Deze gedrevenheid en persoonlijke aandacht werkt aanstekelijk op de leerling. Hierdoor zal uw kind meer gemotiveerd worden en zo de lesstof beter begrijpen. De bijles wordt gegeven door een gediplomeerde specialist. De stof wordt nogmaals herhaald en door de extra oefeningen zal uw kind met grote stappen vooruit gaan. Aan het eind zullen we de vorderingen van uw zoon of dochter bespreken. Wij komen graag bij u langs om bijles in Rotterdam te geven. Online bijles is ook geen probleem.

Welke tarieven hanteren wij?

Een bijles aan huis, of online, duurt 60 minuten. Wij hanteren een tarief van €38,- per uur. Dit bedrag is exclusief administratiekosten en voorbereidingstijd. Bij aanmelding voor de lessen gaan we er vanuit dat u een bijles pakket aanschaft van 10 lessen of meer. Het eerste gesprek is altijd gratis. Dit geldt ook voor de evaluatiegesprekken. Voor tussentijdse gesprekken wordt er wel een uurtarief gerekend. Mocht u verder nog vragen hebben over de tarieven van onze bijlessen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag een gratis gesprek aan

Ziet u als ouders dat uw kind bijles nodig heeft bij een bepaald vak? Vraag dan gelijk een gratis eerste gesprek aan. Of wil u eerst informatie over onze bijles vormen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt altijd bellen naar: 010-7514839. Onze klantenservice zal u graag verder helpen.

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?