U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Citotraining in Rotterdam

Denkt u dat uw kind profijt heeft van een Citotraining in Rotterdam? Dankzij de Cito begeleiding van Preclarum wordt uw kind goed voorbereid op de Citotoets. Uw zoon of dochter krijgt één-op-één training van een gediplomeerde begeleider. Daardoor is er veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Als toonaangevende organisatie in het onderwijs staan wij van Preclarum voor helder, duidelijk en betekenisvol.

Woont u in Rotterdam en is uw kind erg zenuwachtig voor de Citotoets? Geef uw kind dan op voor onze Citotraining in Rotterdam. Maak direct een afspraak voor een eerste telefoongesprek. Dit is een gratis kennismakingsgesprek voor ouders. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Professionele Citotraining in Rotterdam | Preclarum

  • Gediplomeerde specialisten
  • Veel kennis en kunde op het gebied van Citotraining in Rotterdam
  • Trainers die interne trainingen geven
  • Van vele markten thuis
  • Onze begeleiders kunnen een kind op bredere vlakken helpen

Waarom uw kind opgeven voor een Citotraining in Rotterdam?

De Citotoets brengt voor veel leerlingen grote druk met zich mee. Door een goede voorbereiding is het mogelijk om de stress te verminderen bij uw kind. Tevens kan uw kind met behulp van een begeleider meer aandacht besteden aan een lastig onderdeel, zoals rekenen of begrijpend lezen. Zo behaalt uw kind een reële en zo goed mogelijke score op de Citotoets.

Dankzij onze Citotraining in Rotterdam kunnen de kinderen alvast leren omgaan met de toets methode. Hierdoor krijgen ze meer zelfvertrouwen tijdens het maken van de daadwerkelijke Citotoets.

“Ga ook voor de beste score, die past bij uw kind!”

Cito begeleiding op maat in Rotterdam

Om teleurstellende resultaten te voorkomen, kunt u uw kind opgeven voor een Citotraining in Rotterdam. Tijdens de Cito begeleiding wordt geoefend met voorbeeldopgaven. De onderdelen die niet sterk blijken te zijn, worden bijgeschoold. Elke Cito toets training duurt 1 uur. De lessen worden gegeven aan de hand van onze eigen werkboeken. Hierin staan per onderwerp veel oefenopgaven waar uw zoon of dochter samen met de begeleider mee aan de slag kan.

Onze Cito toets training kan op verschillende plekken plaatsvinden: op ons kantoor aan het Westplein in Rotterdam centrum, aan huis, op de eigen basisschool of via online lessen.

Citotraining voor groep 3 tot en met 8

Vaak wordt met Citotraining al begonnen in groep 3.  Bij groep 7 is het doel is dan het aanleren en oefenen van goede basisvaardigheden voor begrijpend lezen en rekenen. De Citotraining wordt in groep 8 verder uitgebreid met meer opdrachten en eventueel meer uitleg. Zodoende zijn de kinderen optimaal voorbereid voor de Cito Eindtoets.

Overigens bieden we de training en toetsing aan voor kinderen uit alle groepen van de basisschool. Dus onze Citotraining in Rotterdam is niet alleen toegankelijk voor kinderen uit groep 7 en 8.

Het belang van de Citotoets

Leerlingen op de basisschool worden minimaal twee keer per jaar getoetst middels een Leerlingvolgsysteem (LVS). Veel scholen hebben het Cito leerlingvolgsysteem. Dit LVS behelst tevens de Cito Entreetoets en de Cito Eindtoets. Die laatste Citotoets wordt afgenomen in groep 8. In het verleden was de Cito uitslag deels bepalend voor het schooladvies. Tegenwoordig zijn de resultaten in het gehele LVS (met name vanaf groep 6) belangrijker. Bovendien weegt nu de visie van de leerkracht zwaarder.

Desalniettemin speelt de Citotoets nog steeds een belangrijke rol. De eindscore geeft een tweede advies weer. Het is bedoeld om te kijken of de school met het eerste schooladvies in de juiste richting zat. Als het resultaat beter is dan verwacht, kan de basisschool in overleg met de ouders en leerling het schooladvies aanpassen.

Van bijles tot huiswerkbegeleiding

Als organisatie voor het onderwijs in Rotterdam bieden we meer begeleidingsvormen aan voor kinderen uit alle schoolgroepen. Bij ons werken er meerdere ervaren en gediplomeerde specialisten die uw kind op meerdere vlakken kunnen helpen.

  • Remedial Teaching: een bijzondere bijlesvorm, waarbij de focus ligt op het meedenken met het kind hoe hij of zij bepaalde leerstof wel kan begrijpen.
  • Bijles: online bijles volgen via Skype, WhatsApp, Facetime, Teams of Google Hangouts.
  • Huiswerkbegeleiding op maat: persoonlijke ondersteuning bij het maken van huiswerk.
  • Passend Primair Onderwijs (PPO): we ondersteunen ouders, kinderen en leerkrachten om elk kind een passende onderwijsplek te geven.

Meld uw kind aan voor Citotraining in Rotterdam!

Zit uw kind in groep 3 of hoger van de basisschool en bent u enthousiast geraakt over onze Citotraining in Rotterdam? Met onze Cito begeleiding krijgt uw zoon of dochter de juiste voorbereiding op de Citotoets. Neem contact met ons op en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice: 010-7514839.

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?