U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Op zoek naar een onderwijsorganisatie die huiswerkbegeleiding aanbiedt in Rotterdam? Maak dan kennis met Preclarum, wij verzorgen huiswerkbegeleiding aan huis. Met onze huiswerkbegeleiding op maat krijgt uw kind voldoende persoonlijke aandacht. Door deze persoonlijke ondersteuning kan uw zoon of dochter gemakkelijker omgaan met zijn of haar huiswerk. Onze ervaren en gediplomeerde leerkrachten kunnen uw kind op bredere vlakken helpen, bijvoorbeeld op het gebied van leermethodes.

Merkt u dat uw kind het lastig vindt om zijn of haar huiswerk te maken? Dan is wellicht huiswerkbegeleiding in Rotterdam precies wat uw kind nodig heeft. Ontdek wat onze huiswerkbegeleiding op maat inhoudt tijdens een gratis kennismakingsgesprek voor ouders. Maak direct een afspraak voor dit telefoongesprek of neem contact op voor meer informatie.

Huiswerkbegeleiding aan huis in Rotterdam van Preclarum

  • Gediplomeerde specialisten
  • Veel kennis en kunde op het gebied van huiswerkbegeleiding in Rotterdam
  • Trainers die interne trainingen geven
  • Van vele markten thuis
  • Onze leerkrachten en docenten kunnen een kind op bredere vlakken helpen

Waarom uw kind aanmelden voor huiswerkbegeleiding in Rotterdam?

Veel leerlingen hebben behoefte aan ondersteuning bij het maken van hun huiswerk. Daarom bieden veel scholen zelf huiswerkbegeleiding aan. De leerlingen zitten dan in kleine groepen aan hun huiswerk te werken onder leiding van een leerkracht. Dit werkt niet voor elke leerling even goed. Vaak hebben leerlingen wat meer persoonlijke aandacht nodig. Dit krijgt uw kind bij onze huiswerkbegeleiding in Rotterdam.

Hulp bij plannen en samenvatten

Bij huiswerkbegeleiding aan huis gaat onze begeleider samen met de leerling aan de gang met de stof die het kind vanuit school heeft meegekregen. Er wordt bijvoorbeeld geoefend met het maken van een planning, samenvatten en het werken met verschillende methodes.

Daarnaast helpen we met het ontwikkelen van studievaardigheden en de beantwoording van inhoudelijke vragen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt aan alle vakken aandacht besteed. Door de persoonlijke aandacht die er gegeven wordt aan uw kind, is vaak maar één uur huiswerkbegeleiding per week nodig in Rotterdam.

Enkele voordelen van huiswerkbegeleiding op maat in Rotterdam zijn:

  • Uw kind leert hoe hij of zij het huiswerk makkelijker kan plannen.
  • Het huiswerk is op tijd af.
  • De leerlingen houden meer vrije tijd over.
  • Uw kind krijgt meer zelfvertrouwen.
  • De kinderen hebben weinig tot geen stress meer.

Huiswerkbegeleiding aan huis voor alle kinderen in Rotterdam

We geven huiswerkbegeleiding aan huis. Dit betekent dus dat wij één keer in de week bij u thuis langskomen. Waar u precies woont in Rotterdam, is voor ons niet van belang. We komen in heel Rotterdam voor individuele huiswerkbegeleiding.

Naast het geven van huiswerkbegeleiding aan huis kunnen wij ook op school komen voor huiswerkbegeleiding. U mag ook met uw kind een bezoek brengen aan ons kantoor aan het Westplein in Rotterdam centrum. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om de huiswerkbegeleiding online te geven.

Bijles geven in Rotterdam

Huiswerkbegeleiding en bijles geven is niet exact hetzelfde. Bijles is vakinhoudelijk, de leraar herhaalt de lesstof en er wordt extra oefeningen gemaakt. Huiswerkbegeleiding gaat dieper in op het leren leren. Als uw kind specifieke hulp nodig heeft voor bijvoorbeeld het vak wiskunde, kunt u beter voor bijles kiezen. U kunt bij ons ook terecht voor bijles in Rotterdam. Dit kan online via Skype, WhatsApp, Facetime, Teams, Zoom of Google Hangouts.

Een andere bijlesvorm die wij aanbieden is Remedial Teaching, speciale begeleiding gericht op het leerproces. Daarnaast geven we Citotraining in Rotterdam voor kinderen in groep 3 t/m 8. Uw kind wordt dan optimaal voorbereid op de Citotoets.

Maak een afspraak voor een kennismaking

Heeft uw zoon of dochter hulp nodig bij het maken van huiswerk? Kies dan voor huiswerkbegeleiding in Rotterdam van Preclarum. Kom met ons in contact en vraag direct een gratis kennismakingsgesprek aan. U kunt ons telefonisch bereiken via 010-7514839 of stuur ons een e-mail. Onze klantenservice geeft u graag meer informatie over de verschillende begeleidingsvormen die wij aanbieden.

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?