U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Remedial Teaching in Rotterdam

Bent u als ouders op zoek naar Remedial Teaching in Rotterdam voor uw kind op de bassischool? U kunt dan terecht bij Preclarum. Wij zijn een toonaangevende organisatie uit Rotterdam voor training, coaching, consultancy en onderwijs. Onze naam Preclarum betekent, vrij vertaald uit het Latijn, het volgende: helder, duidelijk en betekenisvol. En dat is precies waar wij voor staan. Onze gediplomeerde Remedial Teacher biedt de begeleiding aan die uw kind verder zal helpen in zijn of haar schoolcarrière. Wij werken nauw samen met www.rtpraktijkwest.nl

Heeft uw kind leer- en/of gedragsproblemen, door bijvoorbeeld dyslexie? Een bijlesvorm als Remedial Teaching kan dan een reddingsboei zijn voor uw kind. Vraag meer informatie bij ons aan of plan direct een eerste telefoongesprek. Dit kennismakingsgesprek voor ouders is gratis.

Professionele Remedial Teaching in Rotterdam | Preclarum

  • Gediplomeerde specialisten
  • Veel kennis en kunde op het gebied van Remedial Teaching in Rotterdam
  • Trainers die interne trainingen geven
  • Van vele markten thuis
  • Onze Remedial Teachers kunnen een kind op bredere vlakken helpen

Wat is Remedial Teaching?

Op het moment dat een kind vastloopt in het onderwijssysteem is goede hulp op maat essentieel. Zo kunnen kinderen weer (beter) meedoen met de reguliere lessen in het basis- of middelbaaronderwijs. Remedial Teaching is de bijles die dit bewerkstelligt. Een Remedial Teacher is speciaal opgeleid om kinderen met leerproblemen of leerstoornissen te helpen.

Wat is het verschil tussen gewone bijles en Remedial Teaching?

Er is een wezenlijk verschil tussen gewone bijles en Remedial Teaching. Een gewone bijles bestaat uit het herhalen van de stof die op dat moment op school aan bod is en extra oefeningen maken over die stof. Het is in feite een extra reken- of taalles, gericht op de inhoud van het schoolvak.

De officiële definitie van Remedial Teaching luidt als volgt: speciale begeleiding gericht op het leerproces. Er wordt gekeken naar het niveau van het kind en wat het kind nodig heeft om verder te komen. Hoe leert uw kind het beste de stof die het moet leren? Kortom: Remedial Teaching zoekt terug naar waar een kind de stof niet goed heeft opgepikt.

Remedial Teaching voor kinderen op de basisschool in Rotterdam

Remedial Teaching is er voornamelijk voor kinderen op de basisschool die kampen met leer- en gedragsstoornissen, zoals dyslexie en autisme. Het leren rekenen en lezen gaat moeizaam voor deze kinderen. Vaak hebben de kinderen ook al extra begeleiding gekregen van hun juffen of meesters. Wat niet voldoende is gebleken om de kinderen te helpen op het gebied van leren rekenen en lezen.

Hoe gaan wij te werk?

Onze Remedial Teacher in Rotterdam zal er een handelingsplan opstellen. Dit plan past bij de behoefte van uw kind. U kunt bij ons vrijblijvend een voorbeeld van een handelingsplan opvragen. Indien de ouders dit wensen werken we samen met de basisschool van het kind. Alleen met uw toestemming kunnen we informatie over uw kind ontvangen van de basisschool.

Vervolgens wordt er gestart met de gerichte begeleiding. Hierbij is het belangrijk dat het gaat om gespecialiseerde technieken, instructieprincipes en specifieke ondersteuningsbehoefte. In de meeste gevallen wordt onze Remedial Teaching les in Rotterdam op de eigen basisschool, op ons kantoor aan het Westplein in het centrum of aan huis gegeven. Daarnaast kunnen we de lessen online geven, mocht dat beter uitkomen voor uw thuissituatie.

Welke tarieven hanteren wij voor Remedial Teaching in Rotterdam?

Een Remedial Teaching les in Rotterdam duurt 60 minuten en kost €60,00. Dit is conform de gemiddelde richtlijn van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers. Het bedrag is exclusief administratiekosten en voorbereidingstijd. Bij aanmelding van particulieren wordt uitgegaan van een pakket van 10 lessen. Ook bestaat de mogelijkheid om 5 lessen à €275,00 (€55,-per les) of 10 lessen à €500,00 (€50,- per les) aan te schaffen.

Het eerste (telefoon)gesprek is altijd gratis. Dit geldt ook voor de evaluatiegesprekken. Indien u tussentijds een gesprek wenst, wordt het uurtarief gerekend. Mocht u vragen hebben over de tarieven voor onze Remedial Teaching in Rotterdam neem dan gerust contact met ons op.

Vraag een gratis eerste gesprek aan

Denkt u als ouders dat uw kind baat kan hebben bij Remedial Teaching in Rotterdam? Vraag dan direct een gratis eerste gesprek aan. Wenst u eerst meer informatie over deze bijlesvorm? Kom dan vrijblijvend met ons in contact. Naast Remedial Teaching bieden wij ook andere bijlesvormen als huiswerkbegeleiding of citotraining aan. U kunt telefonisch contact opnemen via 010-7514839, u mag ons ook een e-mail sturen. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?